Chemo  

Helaas worden we om ons heen steeds vaker geconfronteerd met de slopende ziekte kanker. Als u onlangs de schokkende diagnose kanker heeft gekregen zal u meestal spoedig een traject van chemotherapie behandeling volgen.
Chemotherapie zal een grote aanslag zijn op uw weerstand en fysieke gesteldheid. Een van de nare bijwerkingen kan zijn, het verlies van hoofdhaar. De geneesmiddelen die u krijgt toegediend tasten de actieve lichaamscellen aan, waaronder die van de haarwortels. Op basis van de gestelde diagnose kan uw u arts aangeven in welke vorm uw haar zal gaan uitvallen.
Het verlies van haar zal sterke emotionele gevolgen voor u hebben. Het is dan ook belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en het effect van haarverlies op uw dagelijks functioneren heeft niet te onderschatten. Neem daarom tijdig contact met mij op.
Het liefste behoudt u natuurlijk uw eigen haar, toch is haaruitval bijna onvermijdelijk bij chemotherapie. Het is voor mij dan ook belangrijk dat ik uw eigen haar kan zien voordat het is uitgevallen. In het geval de haaruitval snel en onverwacht optreedt kan ik u altijd van dienst zijn met een passend haarwerk. Wij leveren verschillende haarwerken van uitstekende kwaliteit.

  • Reserveren van een haarwerk is mogelijk voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.